27 Jan 2013

Dream Room

Assalamualaikum , hellow u olls ! 

I've been thinking too much bout my dream room this lately. My current bedroom is nice and simple and I'm kinda grateful to have it. Not to share with my sisters, hehehe. But, I was thinking if it's better to paint the walls with new colours. My bedroom colour is light green, very light green that you can just say it's white if you saw it from distance. And I don't like it. I like bright colour as it looks cheerful and funky. A good replacement for green as I'm not a green-lover -_-

It can be blue, purple or pink or three of them. Three colours in one room. Woah, it might be a bit confusing , you know.... Whatever it is, I want to paint my room another colour. I hope one day I can. I don't even tell my parents bout this yet, so, let's keep it as a secret yeah. Lol. They won't read my blog anyway. I'd also googled some bedroom design photos and they are all sooooooooooo beautiful and pretttyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! But I can't afford it, it must costs a lot. So sad.



Teen Girls Bedroom grey and blue



Kawaiiii ! Well, it's just a dream.

Ni Atiqah si budak comey suruh aku upload.
Nak tengok siling bilik aku yg ditampal ngn sticker glow-in-the-dark.
Muahaha, cam pa g. :P


p/s : I think I'm going to have a cold... Sore throat and flu have attack me. Pray for a better health T_T ... Take care. Bye ! ^^,


20 Jan 2013

Me in 2013

Assalamualaikum..


Heyya. Im kinda 'busy' this lately. So, I can't update my blog often. Sebenarnya takde la sibuk yang amat, malas dan takde idea pun menyumbang gak.. So, I wanna talk about myself in 2013. Hahaha. Take note pelase yang dalam entry ni takde gambar aku untuk 2013 .. :PP

Aku masih tak sedar kedatangan PMR. Sekarang pun aku dok malas-malas lagi.. keja skolah tu, hmph memang asyik bertangguh laa. yea, seriously something in me have gone wrong. Where's my confidence and diligence? Dah menghilang agaknya. Open your eyes Wani... you are the PMR candidate. So, what have you done so far? Still procrastinate your homework, your revision...? Still use the word, alaaa PMR lambat lagi, rilek la watpe kalot kalot an.. ~ Lulz. Nice preparation dowh :D

Memang sampai sekarang aku macam tak caya aku dah tingkatan 3. Hahaha. Someone please, make me believe it... I must motivate myself... jangan main-main dah. You must get well prepared earlier. One more, don't study hard but study smart... This is for yourself too, even PMR is not that crucial :P Ohmygosh, tak penting nowh aku cakap. Hahaha. 

Buat setakat yang termampu. Apa-apa pun, aku nak ubah sikap bukan pasal PMR je, tapi sebab kehidupan. How can I continue living like this? Malas, bertangguh, takde semangat. Come on, you must change. Dah dah cepat siapkan keja. That's what my heart said... so guys, byebye ! 

p/s : Ni semua omongan untuk menyedapkan hati semata-mata. Keje nak layan anime and citer macam macam jadi camnih arh. Pape un, aku nak berubah ! Hehehe. Daaaa >,<


4 Jan 2013

School

Assalamualaikum, hi !

Decision-happy-sad-smile-favim.com-598704_large

So guys, how's your school? Dah 3 hari da sekolah, huhuhu. Tapi kerja sekolah dah belungguk. Kinda lazy to do it, but ergh, wat je laa.. -.-' Cepat sungguh masa berlalu, sampai aku pun tak percaya yang aku ni dah hampir 15 tahun. 15 years old is familiar with PMR. 98's is the last batch yang nak amik PMR. After this, no more PMR, just PBS, an an? And I'm still acting like nothing's going to happen...

Pagi tadi da kena baca Yassin kat surau, macam esok nak PMR tuu. Selalunya tak rasa pape, tapi tetiba rasa ketaq semacam jerrr. Isnin minggu depan da kena antar kerja sekolah masa cuti. Dah la rajah pe menda aku tak lekat lagi. Adoyaii.. malasnye. Tapi tapi, kena rajin gak! Open your eyes, you're one of PMR candidates this year. Do something k..

Oh rasanya tk terlambat lagi nak ucap Selamat tahun Baru walaupun tahun baru baru je berlalu baru baru ni. Lulz ayat keling. Wish me luck this year :')

Oukeyy.. tata~