19 May 2013

Just A Post

Assalamualaikum.. hello hello hello !!!

Tumblr_mkizs4yzin1rvkw6no1_500_large

Sekali lagi blog diedit. You know, aku tengok status tu still tulis 'UP1 IS COMING, FIGHTING!' . Nampak sangat blog ni dah lama diabaikan oleh tuannya. Padahal esok la exam last untuk PPT, status dok cakap pasal UP1. Owh fool. =P

Aku tension la ngan template yang baru nie. Nape la kena tukar. Susah nak curahkan kreativiti lau camni (hek eleh). Hasilnya, blog aku dah jadi simple sangat-sangat. Takpe, tunggu orang wat tutorial, kite polow je la ek. 

Sebenarnya banyak citer aku nak share, tapi tak berkesempatan. Dan ada la certain story yang private, so memang takleh nak share. Unless aku private blog ni forever and ever. Atau orang tak kenal aku, senang cikit nak tulis macam-macam. And aku deactivate fb hari ni sampai bila taktau lah atas sebab-sebab tertentu. Wkwkwk (>___<)

Esok paper bahasa arab dan seni. Aku study tak abez lagi niyh tapi kalot edit blog. Hm, berkenaan paper sebelum nie, pasrah je la. Sebab banyak sangat main-main. Harap-harap takde lah terok sangat yop.. Huhu. Okey la, gotta go... Nak makan =D Tata !

p/s : Comment bout the new blog design ? 

Wani