25 Nov 2013

G-DRAGON !!!


Assalamualaikum...

Sapa yang tengok MAMA Jumaat lepas? Kalau aku tulis ni mungkin agak ketinggalan. Boo la boo! Tapi takdak arh, nak tulis gak! My favourite artist, G-Dragon (sambil sebut ala-ala Korea gitu *Ji Deragun*), won four awards! And he became artist of the year! Wah gitu! Triple awesome! Sincerely aku bukanlah seorang Kpoper mahupun Kpooper yang tegar. Sederhana itu lebih baik. Tapi GD memang aku minat sangat, kipas susah mati la lebih kurang. Atau bahasa yang lebih senang difahami, hardfan (peminat bukan kipas kayh).

Lagu crooked dia memang daebak lah. And boleh kata semua lagu dalam album Coup Detat tu superb. Congratulations GD, your coup detat really works. Coup detat or simply known as kudeta means rampasan kuasa. And so GD dah berjaya rampas kuasa PSY yang dapat artist of the year award tahun lepas. PSY tak menang apa apa award untuk MAMA pun tahun ni, which is good to me as I'm not his fan.

Atiqah Si Woolover (Wooyoung) bagi aku episode Runningman yang GD sertai. Aku memang tengok lah sebab GD woi GD. How cute he was! Ahhhh melting. Dah taknak cakap banyak. Tengok gambar kat bawah ni. Meltinggggg =.="








8 comments :

Anis Tasnim said...

kita geng *high five*

Syazwani Khirizan said...

yeayyy :DD

Miss Crown said...

Yeayyy . GD ever ~

Kikira Hikaru said...

Ha... Ji yong oppa... eeh, kna formal kan??? satgi kna serbu dgn hard fans dia... Matilah!!! okey, Kwon Ji Yong, You're so lucky to have a cute fan like wani... ha3.. credits!!!

fhae said...

GD DESERVES EVERYTHING OH MY BB JIYONG AHAHAHA

Syazwani Khirizan said...

Hamizah, hahaha.. gd soo luckyy :P

Syazwani Khirizan said...

Paan, errr.. bkn hg exotic ker? Hehe. :D

Syazwani Khirizan said...

Hamizah, hahaha.. gd soo luckyy :P