25 Nov 2013

Thanks

Assalamualaikum. 

Tujuan aku tulis post ni sebab aku nak ucap terima kasih kat semua kawan, guru dan jiran yang begitu mengambil berat lepas dapat tahu berita kematian ibu aku. Sebelum ni pun ramai yang care lepas tahu mak aku sakit. Walaupun aku tau, diorang tak baca pun post ni, tapi aku nak cakap tima kasih gak! Ha la kan, dah berapa bulan aku tak update langsung. Lagipun masa tu aku memang takda feel langsung nak type apa-apa kat blog nih. Tu yang terbiar usang je. Sekarang baru ada sikit kerajinan nak update. Erm, life is not always like what you want, just accept things and keep moving forward. InsyaAllah aku akan tabah menjalani kehidupan yang mendatang. Sedih dan teringat-ingat tu perkara biasa tapi aku sendiri pun kena ingat, benda yang dah berlaku tak boleh diputar kembali. Redha, simple as that. Mohon Allah bagi kekuatan dalam setiap perkara yang aku buat. Amin. Lagipon aku masih ada ayah yang penyayang to rely on. Starting from 29 Oct 2013, he's my father and my mother. Okay aku bukan nak cerita pasal tu pun, cukuplah jadi sejarah dalam hidup aku dan dah dicatat pun dalam diari peribadi aku. Again, THANKS.


-The End-

2 comments :

fhae said...

Semua orang akan rasa benda yang sama. Allah pilih hg sekarang ni sbb Allah tau hg dh cukup tabah untuk hadapi semua ni so stay strong! (;

Syazwani Khirizan said...

Thanks for the support Paan :)