1 Dec 2013

Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen !

Assalamualaikum... hari ni aku join satu giveaway ni. Lyssa Faizureen yang buat. Meh la nengoknye yeww :)

Klik ni untuk menerjah blog Lyssa
Erm serba serbi tentang blog aku ni. Sebenarnya dulu aku dah buat blog yang comel, tapi aku dah pindah ke blog ni tahun lepas atas sebab-sebab yang tertentu iaitu mengada-ngada :P . So, maknanya umur blog aku yang baru ni ialah setahun jagung. K setahun je k. Blog ni sangatlah tak aktif berbanding blog yang lama. Aku masuk giveaway ni sebab adik aku recommend. Bhahaha, k lah . Takmo tulis panjang2 sangat nanti penat korang baca *baca la sangat. 

So the victims today are :

K lah, bubbyepp!