13 Dec 2014

SPM ? Apa Tu?

Assalamualaikum.

Ariana Grande (unicorn546) | via Tumblr

Beside laziness, I also have nothing to post here. That's why I leave this blog not updated. Ahh guys kejap je dah nak tamat tahun 2014 ni. Aku pun dah naik form 5 tahun depan or next month to be exact.

Cuti ni agak tak berguna bagi aku *ayat buat terok*. Buang masa merupakan satu hobi yang dah sebati dengan jiwa aku. Blergh. Homework banyak gilaaaaaa dan aku tak siap lagi .__________________.  Teroknya .

Korang semua mesti pi bercuti merata-rata tempat, kannn? Maklumlah dunia ni luas nak diteroka kan. Aku nih tak pi mana pon. How sad is this life T___T. Tu pon keja sekolah takleh siap. Dush. Anis Tasnim gi Korea waaaa bestnyaaa. InsyaAllah nanti aku pulak pi ahahaha. Doa doa lah ye :P

Form 5 usually dikaitkan dengan SPM. Bukan dikaitkan memang berkait punnnnn! Aku lah tu. Tapi masih berpura-pura tak tahu betapa menakotkan dan kejamnya SPM *that explains why my post title is like that* harhar. Motivation level is very low to the ground. :'( Dahlah results PAT baru-baru ni agak tak elok. Hmmmm. Mcm mana nak study all 11 subjects in such a short time ni. Tu baru yg F5 subjects. Tak termasuk dgn dosa-dosa lalu *F4 topics yang aku tak berapa nak paham. Mmg sangat banyaklah kan benda nak study !!!

Tamat dah luahan perasaan aku ni. Bye.

"Allah tak akan ubah nasib sesuatu kaum itu melaikan mereka mengubah nasib mereka sendiri" (ayat untuk aku sendiri)

p/s: Aku edit blog semalam. Ada nafas baru la sikit hahaha even nak sama ja mcm yang previous editing.